18. října 2013

Vote For


Na internetu právě běží soutěž blogerka roku, ve které jsou ženy, aktivní na internetu, redukovány na … éé, teda pardon, soutěží v následujících kategoriích: „beauty“ „móda“ „vaření“ a „lifestyle“. Jo, je to tak: patlání co nejvíce produktů na obličej a další části těla, hadry, plotna a to vše dohromady, proložené postřehy ze života. Celá Pankhurstovic famílie patrně rotuje v hrobě, Betty Friedan by asi byla lehce zhnusená a Judith Butler… tu to nejspíš nepřekvapuje.


Vzhledem k tomu, že to je soutěž veskrze komerční a mainstreamová se asi není čemu divit, ale nestálo by za to do téhle moderní variace na Miss vnést alespoň trochu politicko-etický rozměr? 
Vítězka kategorie „vaření“ bude mít mimo jiné možnost napsat pár stránek do časopisu Billa. Asi by neškodilo i u nás ukázat, že není nutné všude mít jen klasické variace na téma knedlo-maso-přípustná zelenina (tj. brambor, zelí, možná špenát), či v modernější verzi panenka s pečenou zeleninou. Takže jak?  
Do finálové desítky v kategorii vaření se probojoval i blog GoodMoodSpoon, který je nejen esteticky krásnou ukázkou toho, že 100% rostlinná strava může být chutná, plnohodnotná a lákavá. Když už tedy něco, tak VOTE FOR GOOD MOOD SPOON!


Ty „opravdové“ volby radši nechme stranou, ale chodíte-li volit a sledujete-li tenhle blog, je jen jedna opravdová možnost, no ne? ;)


Pin It Now!

Žádné komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...